Doneaza 2%

POTI DECIDE CE SE INTAMPLA CU BANII TAI!

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit. Aceasta optiune nu va costa nimic. Daca nu o folositi, suma respectiva ramane statului.

Puteti directiona 2% din impozit catre Liga Romana pentru Sanatate Mintala, astfel:

Daca sunteti salariat(a):

Completati formularul 230 (“Cererea privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual”) cu datele dumneavoastra la punctul I, punctul II fiind deja completat cu datele organizatiei noastre.  Suma pe care o reprezinta 2 % din impozitul dumneavoastra va fi calculata de către administratia financiara.
Formularul 230, impreuna cu o copie a fisei fiscale primita de la angajator, va fi trimis la administratia financiara a sectorului/municipiului in raza caruia aveti domiciliul stabil pana la data de 15 mai 2012.

Daca aveti (şi) venituri din alte surse (profesii libere):

Completati formularul 200(“Declaratia speciala privind veniturile realizate”) si trimiteti-l la administratia financiara a sectorului/municipiului in raza caruia aveti domiciliul stabil pana la data de 15 mai 2012.